неділя, 15 лютого 2015 р.

Бал ввічливості «Будь ласка, спасибі і будьте здорові – слова, необхідні й корисні у мові»



10 лютого 2015 р. відбулося нетрадиційне, але повчальне свято:
 Бал ввічливості «Будь ласка, спасибі і будьте здорові – слова, необхідні й корисні у мові», яке підготувала класний керівник 4-В класу  Погребняк Лариса Миколаївна.
Метою заходу було навчити дітей гарній поведінці в школі та за її межами, розвивати вміння використовувати чарівні ввічливі слова

На балу гостей привітно зустрічали Міністр Культури, Міністр Вихованості, Король Ввічливості та 5 його доньок: Принцеса Уважність, Принцеса Доброзичливість, Принцеса Соромливість, Принцеса Чуйність, Принцеса Вихованість.
Повчальними  стали сценки за участю казкових героїв. Так, Червона Шапочка своєю ввічливістю перевиховала злого Вовка, а Зайчик ледь не став обідом для хитрої Лиски, яка використовувала привітні слова лише для власної вигоди. Не обійшлось без диверсантів, які пробралися в Королівство Ввічливості та порушували дисципліну. Їх розшукав Детектив. А вилікував від «нечемних» хвороб Лікар Будь Ласка. Також йому допомагали мудрими порадами придворні дами.
Все свято супроводжували веселі пісні, гарні танці, ігри з глядачами, показ слайдів та відео.
Це свято дало змогу дітям узагальнити свої знання про секрети вихованої людини і зрозуміти, що найвища краса людини жити не тільки для себе, а й для інших людей.


















Немає коментарів:

Дописати коментар