середу, 30 жовтня 2013 р.

Конференція "Використання програмних засобів навчання та Інтернет- ресурсів у навчально- виховній роботі початкової школи"

28 жовтня відбулась конференція "Використання програмних засобів навчання  та Інтернет- ресурсів  у навчально- виховній роботі початкової школи ".



Сьогодні нові інформаційні технології - невід’ємна частина нашого життя. Маючи в своєму розпорядженні комп'ютер, можна інтенсифікувати процес навчання, зробити його більш наочним і динамічним, формувати уміння працювати з інформацією, готувати особистість «інформаційного суспільства», формувати дослідницькі уміння, розвивати комунікативні здібності. Ці питання і були розкриті під час конференції , яка зацікавила не лише вчителів початкової школи, а й викладачів старших класів.  Під час виступів доповідаючих стало зрозуміло що, комп'ютерні технології навчання надають великі можливості в розвитку творчості, як вчителів, так і тих, що навчаються. Власне, були висвітлені наступні питання:
  • Використання програмних засобів навчання  та Інтернет- ресурсів  у навчально-виховній роботі початкової школи - доповідач Ярова Н.В.
  • Впровадження ІКТ на уроках природничого циклу  - доповідач Горщак Л.О.
  • Використання інформаційно-комунікаційних технологій в групі продовженого дня - доповідач Коваленко Л.В.
  • Використання ІКТ на уроках математики в початкових класах - доповідач Басиста А.Л.
  • Использование информационных технологий на уроках русского чтения - доповідач Тихонова О.А.










Немає коментарів:

Дописати коментар