пʼятницю, 26 вересня 2014 р.

День Першокласника



ДЕНЬ ПЕРШОКЛАСНИКА
     Доброю традицією в стінах нашого навчального закладу стало  проведення наприкінці вересня Дня Першокласника. Ось і в цьому році,  26 вересня, наші першокласники були переповнені враженнями, почуттями, емоціями. Все в цей день було для них: і дарунки одинадцятикласників, і екскурсії до кабінетів фізики, інформатики, бібліотеки і навіть до кабінету директора Кравченко Н.С., і святковий пиріг від кухарів школи. Феєричним завершенням стала святкова шоу-програма «Свято Першокласника», яка зібрала чимало гостей. Це дійство подарувало всім присутнім гарний настрій, незабутні враження, змогу поринути у надзвичайно цікавий світ дитинства.

     Свято для учнів 1-х класів організували і провели класні керівники Гуменюк Т.Л., Кизилова Н.М., Волощенко І.І., Панов Д.С., вихователі ГПД Литвиненко В.О., Танасевич О.Г., вчитель музики Ковальчук І.П., керівник ЦЕВ «Натхнення» Хлопотіна С.В., звукорежисери Поляков С.Л., Крюков А.І., керівники гуртків Чернишов В.М., Іваниця О.Ф., Ковальчук М.В.
          Щиро дякуємо за допомогу в проведенні Дня Першокласника:
-         батькам учнів 1- х класів;
-         класним керівникам та учням 11-А кл. (Чижик Г.І.), 11-Б кл. (Бонк А.Л.);
-         кухарям школи Румянцевій Л.О., Мельниченко І.С.;
-         класним керівникам, учням та їх батькам 2-А кл. (Ярова Н.В.), 2-В кл. (Басиста А.Л.);
-         вчителю фізики Бузько В.Л.;
-         бібліотекарю Воєводіній Л.С.;
-         учасникам вокальних колективів школи  Ігнатьєвій К., ТюртюбєкР.(4-В), Бороденко Д., ПоловійМ. (4-Б), Мороз Д., Гольші О. (5-В), Валєндер К. (7-Б), Кажановій А. (10-А).











































Немає коментарів:

Дописати коментар