середу, 4 березня 2015 р.

«Весна прийшла, жіноче свято принесла»

Довгоочікуваним,  прекрасним, веселим,  яскравим, як і сама весна, було свято «Весна прийшла, жіноче свято принесла», яке підготували і провели  4 березня 2015 року  класний керівник Волощенко І.І.  та  учні 1-В класу.   
Актова  зала, в якій відбувся захід була переповнена глядачами. Це і батьки, і вчителі, і учні  2  та 3 класів, і адміністрація школи. 

В залі  панувала атмосфера родинного тепла, краси, щирості і любові до матері, до жінки.  Ірина Іванівна та  її вихованці  протягом всього свята дивували і радували присутніх яскравими талановитими виступами: піснями, танцями, віршами. Душевним був виступ учениці Румянцевої Каті та її матусі Румянцевої Л.О.  з піснею про донечку. Зворушливою у виконанні всіх дітей була пісня «Мама, только не грусти». А східний таночок у виконанні дівчаток та танець джентльменів у виконанні хлопчиків були справжньою родзинкою свята. 

 З допомогою батьків  була прикрашена сцена,  діти були   в чудових  костюмах. Щиро дякуємо  батькам за допомогу в організації свята.Окрему подяку висловлюємо керівнику гуртка  ЦЕВ «Натхення» Ковальчук М.В., вчителю музики Ковальчук І.П., вихователю ГПД  Литвиненко В.О.
















Немає коментарів:

Дописати коментар