середу, 28 вересня 2016 р.

День Першокласника



28 вересня 2016 року, за доброю традицією нашого навчального закладу відбулося свято – День Першокласника. В цей день, кожен першачок відчув себе в центрі уваги. Скільки цікавого, веселого та корисного відбулося для них в цей день!
Зранку учні 11 класів вітали малюків віршами і дарували подарунки. Після цього всі першокласники відвідали кабінет англійської мови та інформатики, в яких дізнались про важливість вивчення даних дисциплін. В кабінетах фізики та хімії малюки мали змогу прийняти участь у справжніх дослідах, що особливо їм сподобалось. Фіналом екскурсії був кабінет директора, де Надія Станіславівна не тільки гостинно прийняла найменших учнів, а і вислухала їх турботи, радощі та хвилювання. Після чого за святковим сніданком кухарі школи здивували першачків величезним святковим пирогом. Яскравим завершенням цього дня став святковий концерт, який зібрав чимало гостей. Це дійство подарувало всім присутнім гарний настрій, незабутні враження, змогу поринути у надзвичайно цікавий світ дитинства.
Свято для учнів 1-х класів організували і провели класні керівники Іващенко Л.А., Шмундир І.О.., Ярова С.А та Литвиненко В.О., вчитель музики Ковальчук І.П., керівник ЦЕВ «Натхнення» Хлопотіна С.В., звукорежисери Поляков С.Л., Крюков А.І., керівники гуртків Чернишов В.М., Волосенко Ю.В., Ковальчук М.В.
Щиро дякуємо за допомогу в проведенні Дня Першокласника:
  • вихователям груп продовженого дня 1-х класів (Любченко Я.І., Бондарчук Л.В., Чуйко В.А.)
  • батькам учнів 1- х класів;
  • класним керівникам та учням 11-их класів;
  • кухарям школи Румянцевій Л.О., Мельниченко І.С.;
  • класним керівникам та учням 3-4 класів (Ярова Н.В., Басиста А.Л., Волощенко І.І, Танасевич О.Г., Панов Д.С.)
  • вчителям фізики, хімії та англійської мови.   

























Немає коментарів:

Дописати коментар