четвер, 20 вересня 2012 р.

День Першокласника


 


20 вересня 2012 року в нашій школі пройшов День Першокласника. Програма була спланована таким чином, що кожний шестирічний учень відчув себе головним героєм дня. Адже чудеса почалися при вході до школи! Учні  11 класів вітали малюків віршами і дарували подарунки! А далі… екскурсії профільними кабінетами школи , де учні, які були в той  час на уроці , оплесками вітали малюків і розповідали про школу різними мовами. Відвідування кабінетів фізики та хімії, де змогли прийняти участь у «справжніх» дослідах. Побували в бібліотеці, де не тільки  побачили  велику  кількість  книг, а і повідгадували загадки, пограли в ігри. Фіналом екскурсії був кабінет директора, де Надія Станіславівна не тільки гостинно прийняла найменших учнів, а і вислухала їх турботи,  радощі та хвилювання. Солодким сюрпризом зустріли першокласників працівники їдальні, а ще показали як треба купувати смачнючі булочки. Це невеликий перелік подій цього дня.

Але справжнім дивом для школярів стала шоу - програма  «Привіт, Першокласник!». Тут вітали малюків учні 3 – 4 класі концертними номерами, та смішними гуморесками; старшокласники

7 – 8 танцювали з первачками флеш – моб. А потім…. малюки потрапили в чарівний світ казки! Де баба Капа, Лунтік та коник – стрибунець Кузя грали з ними в музичні та логічні ігри, співали пісні, танцювали.  Свято пройшло весело і цікаво.












 












Немає коментарів:

Дописати коментар